Ondernemer belicht: Nico de Bruin

Vertel, wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?
Ik heb nu bijna 7 1/2 jaar het restaurant / bistro PLAZA CINCO met een mooi zonnig terras op het Plein. Ik doe dit samen met mijn vriendin Monique en ons team. Ik houd mij voornamelijk bezig met de keuken en Monique staat in de bediening maar als het nodig is help ik ook daar mee.
Wij proberen onze gasten een leuke en gezellige middag/avond te bezorgen met een uitgebreide menukaart.
Daarnaast serveren wij buiten de kaart om dagverse streekgerechten en gerechten uit het seizoen.

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?
Probeer lokaal je producten te kopen, zo halen wij onze groenten bij Liefting en Mike Beentjes, onze kaas bij Kaashuis Tromp en laten we elektra aanleggen door Kösters. Wij proberen onze garderobe op pijl te houden bij Kek wormen en Alleman mode, waar wij ook een leuke samenwerking mee hebben.

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?
De wijnroute is een mooie samenwerking tussen verschillende horeca zaken en al jaren een prachtig evenement!
Food de la route (culinaire route langs 4 restaurants in Heiloo). Dit is nieuw dit jaar en hopen op een succes zodat het een vervolg kan krijgen.
De Bizz, ook dit zorgt voor een samenwerking met alle ondernemers uit het Stationscentrum.

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?
We zijn er al een beetje mee begonnen maar willen ons gaan specialiseren in de oud Hollandse keuken met gerechten als kalfslever stoofpaling en o.a. slakken, natuurlijk blijft er ook ruimte voor de hedendaagse keuken.
Tevens gaan wij binnenkort een voor Heiloo nieuw concept menukaart introduceren. We houden u op de hoogte!

Aan wie geef jij het stokje door en waarom?
Erica Zwart. Bij haar kun je terecht voor alles wat te maken heeft met kaarten, inpakpapier, kadootjes ect. hierin heeft zij een groot assortiment. Daarbij is zij heel creatief en denkt graag mee dus zij verdient het om meer bekendheid te krijgen.

Lees ook