Mis het niet: Regiosafari Alkmaar op woensdag 5 oktober!

Regiosafari is dé dag voor ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio die actief zijn in de gastvrijheidssector. Een dag die vol in het teken staat van ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren. Het thema dit jaar is ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid! ‘. Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord NV organiseert de regiosafari samen met Toeristisch Netwerk Regio Alkmaar.

Tijdens het ochtendprogramma (ontmoetingsplaats is de Cultuurkoepel in Heiloo) neem je deel aan twee interactieve sessies door sprekers Evelien van den Bosch (Interne jobcoach en eigenaar restaurant Casa 22) en Jon Ruigrok (Marketing Director Druktemaker. Na het lunchbuffet mét ondernemersmarkt stappen we in de bussen om een kijkje te nemen bij collega-ondernemers in de regio. Het gehele programma is te vinden op de website van NHN.

Dit wil je niet missen!

Meld je nu gratis aan via het formulier onderaan deze pagina: https://nhn.nl/events/regiosafari-alkmaar/

Lees ook