Een actieve ondernemersvereniging kan niet zonder sponsoring!

Draag je Ondernemend Heiloo een warm hart toe? En wil jouw bedrijf graag goed zichtbaar zijn binnen de ondernemersvereniging? 

Dan is, naast het lidmaatschap, sponsoren een goed idee! Ondernemend Heiloo kent twee vormen van sponsoring:

  • Vrienden van Ondernemend Heiloo
    Vrienden helpen elkaar, zo ook de Vriend van OHO. Je betaalt € 50,- per jaar (tot wederopzegging) en voor dit bedrag staat je bedrijfsnaam op de website OndernemendHeiloo.nl. Klik hier voor al onze vrienden!
  • Premium sponsor
    Voor wie nét iets meer kan en wil doen voor de ondernemersvereniging, is het Premium pakket een geschikte optie. Voor € 285,- per jaar wordt het grotere logo van je bedrijf op de website OndernemendHeiloo.nl geplaatst én komt in iedere digitale nieuwsbrief het bedrijfslogo in beeld. De plaats van die banner rouleert per keer.

Voor sponsoring en zichtbaarheid tijdens onze grote evenementen, zoals de Ondernemingsverkiezing, gelden speciale pakketten. Wil je meer weten over sponsoring, neem dan contact op met penningmeester Thijs Smit via telefoonnummer 072-5331700.

 

 

 

 

 

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen