In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn onze netwerkbijeenkomsten voorlopig geannuleerd.

Wij zullen jullie op de hoogte houden, zodra wij weer mogelijkheden zien om fysiek bij elkaar te komen.

 

Alle evenementen van Ondernemend Heiloo op een rijtje!

Wij zijn blij met actieve leden en het bestuur waardeert initiatieven, zoals het recente aanbod van Gerjan Apeldoorn. Hij biedt aan om alle leden te helpen met een krachtige pitch.

Dit is zijn voorstel:

Het is voor ondernemers in deze bizarre periode niet altijd zo gemakkelijk. Omdat er voor mij als trainer/coach een aantal trajecten zijn weggevallen wil ik die tijd benutten om collega’s te helpen met het maken van een krachtige en inspirerende pitch.

Als je namelijk in staat bent om jezelf en je dienstverlening op een bijzondere manier te presenteren is de kans dat ze je onthouden vele malen groter. En dit komt uiteindelijk de omzet weer ten goede. Ik zeg dan ook:  Als je niet zichtbaar bent zien ze je niet.

Wat gaan wij doen?

  1. Stuur mij z.s.m. een email dat je geïnteresseerd bent en mee wilt doen.
  2. Jij ontvangt een email met tips om een bijzondere pitch te maken (max. 250 woorden).
  3. Als ik je pitch heb ontvangen gaan wij deze op 22 april vanaf 20.00 uur online bespreken en waar nodig verder aanscherpen. Als er meerdere collega’s meedoen kunnen wij ook weer van elkaar leren.

Ben je nieuwsgierig geworden en durf je het aan om jezelf misschien wel opnieuw uit te vinden?! Stuur een email aan evenapeldoornmailen@baanbrekendnaaranderwerk.nl.

Het kost niets en je kunt er alleen maar sterker uit komen. Tot binnenkort! Gerjan Apeldoorn