Ondernemer belicht: Bob Erkamp

Vertel, wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?
Bromshop Heiloo is al ruim 12 jaar dé specialist in Heiloo wat betreft verkoop, reparatie en onderhoud op het gebied van scooters en bromfietsen. De focus komt nu steeds meer te liggen op de elektrificatie en dus breiden wij ons assortiment hierin ook meer uit. Zo hebben we in onze showroom veel elektrische scooters, maar ook ‘de hype van nu’ fatbikes in verschillende modellen en uitvoeringen. Wij kunnen uit voorraad leveren.

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?
Doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent maar zorg vooral dat de kwaliteit en service altijd op één blijft staan.

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?
Wij werken bij de Bromshop veel met ondernemers uit het dorp, zo repareren wij vaak voor o.a. Solexverhuur Heiloo, NewYork Pizza en Il Corso en zullen wij met de Zorgshop binnenkort o.a. wat verzorgingstehuizen in Heiloo en omstreken benaderen om onze diensten kenbaar te maken.

Maar ook zijn bijvoorbeeld alle tafels bij ons in het pand geleverd door RUW072, de vloeren gelegd door Erkamp Projectservice, ons alarmsysteem gemonteerd door BUUR Beveiliging en onze computers en alles wat daarbij komt kijken geregeld door WDB Trading.

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?
Wij zijn 1 april 2022 verhuisd naar onze nieuwe en grotere locatie op De Oude Werf 58 in Heiloo waar wij uitgebreid hebben met een showroom/afdeling scootmobielen en rollators. Dit omdat er veel vraag was of wij ook onderhoud en reparaties aan deze voertuigen konden doen is onze nieuwe tak ontstaan: Zorgshop Heiloo.

Aan wie geef jij het stokje door en waarom?
Ik geef het stokje door aan Marit van Deventer. Marit is al jaren klant bij ons en heeft in korte tijd met haar passie en harde werken een gerenommeerd bedrijf in bruidsbloemwerken neergezet. Ben benieuwd naar haar verhaal.

Lees ook