Ondernemer belicht: Pepijn Warnars

Wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?
Wij bij RUW072 zijn geheel gefocust op het maken van maatwerk interieur. Ook binnen en buiten meubels maken wij doorgaans veel, voor de particulieren en zakelijke markt. Wij hebben veel gevarieerde klanten van klein tot groot, waaronder ook erg veel ondernemers.
Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?
Doe je ding en volg je eigen plan. Maak hierbij gebruik van de connecties die je hebt en ook via deze wegen zoals OHO kan vinden. Zeker in de afgelopen rare tijden is het belangrijk je plan te blijven volgen en hiervoor te gaan. Hou goed de verschuivingen van de markt in de gaten en speel hier desnoods op tijd op in, maar blijft daarbij altijd je kwaliteit waarborgen in wat voor branche dan ook.
Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?
Wij hebben veel werk in horeca en bedrijven in Heiloo en omstreken gedaan, denk aan Herberg-Jan. De Kamer, RAILS, hotel Fletcher, T’Gymlokaal en ga zo maar door. Ook via de ondernemers komen we bij veel mensen thuis om mooi maatwerk te mogen maken. Ook kijken we vaak of de aanvraag echt iets voor ons is om te maken, en mocht dat niet het geval zijn zullen we dit altijd door proberen te schuiven naar een mede ondernemer in onze branche zodat ook op die manier er een tevreden klant uitkomt.
Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?
Soms wordt er wel gedacht dat we heel erg veel tafels maken. Dit is zeker een deel van wat wij doen, maar dat wij in al het complete maatwerk voorzien lijkt soms niet helemaal duidelijk. Wij kunnen eigenlijk in heel veel soorten materiaal elke maatwerk opdracht wel maken als het om interieur of buitenmeubels gaat. Maatwerk is wat wij doen en waar wij voor staan.
Aan wie geef jij het stokje door en waarom?
Aan Jerrie Bruins. Dit omdat het los van een goede vriend is, ook een goede boekhouder is die in zijn onderneming momenteel mooie stappen aan het maken is.

Lees ook