Ondernemer belicht – René Huntelerslag

Vertel, wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?

Alweer bijna tien jaar ben ik CEO en medeaandeelhouder van Falco Networks. Falco Networks is een groeiende IT-organisatie die zich al jarenlang bezighoudt met het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van netwerken bij commerciële bedrijven, overheden en serviceproviders. We investeren in kennis van nieuwe technologieën en in het onderzoek naar de toepassingen daarvan.

Ons team bestaat uit een club gepassioneerde vakliefhebbers. Wij doen iedere dag weer ons uiterste best om netwerken altijd optimaal te laten functioneren en de klant proactief te ondersteunen.

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?

Ik zou de OHO-leden graag willen laten weten dat ze niet zelf hoeven te tobben wanneer er op een ongunstig tijdstip mankementen in hun IT-omgeving ontstaan. Wij kunnen 24/7 voor jullie klaar staan voor het oplossen van problemen in je IT-infrastructuur.

Onze organisatie bestaat uit zestien medewerkers, en daarnaast werken we met een forse hoeveelheid externe netwerkspecialisten. Schroom dus vooral niet om ons te bellen wanneer er iets mis is binnen je bedrijfsnetwerk. Of het nu dag, nacht, middag of ochtend is: wij zijn er voor jullie.

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?

We werken al samen met een aantal andere ondernemers in Heiloo. Zo bieden we internetverbindingen via glasvezel aan op bedrijventerrein ‘De Oude Werf’, waar wij zelf ook zijn gevestigd. Soms is het echter niet mogelijk om met glasvezel te werken. In die gevallen bieden we klanten een internetverbinding op basis van straalverbinding.
Daarnaast maken we natuurlijk ook zelf gebruik van de diensten van de andere ondernemers zoals Erkamp die na onze verbouwing gezorgd heeft voor de raamdecoratie en vloeren.

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?

Ik vind dat ontspanning voor iedereen één van de prioriteiten zou moeten zijn. Door regelmatig te ontspannen en met dingen bezig te zijn die je naast je werk enorm graag doet, ben je vervolgens in staat je werk ook beter uit te voeren. Zo houd ik zelf enorm van wandelen en tuinieren. Mijn tuin is groot genoeg om regelmatig te onderhouden om er vervolgens nog meer van te kunnen genieten met een glas wijn bij de haard.

Aan wie geef jij het stokje door en waarom?

Ik geef het stokje graag door aan Tim Erkamp van Erkamp Projectservice. Ze leveren materiaal van hoogstaande kwaliteit en werken uitsluitend met professionals. Daarnaast vind ik het leuk om ze te volgen op LinkedIn en te zien welke gave projecten ze allemaal uitvoeren.

Lees ook