Ondernemer belicht: Marieke de Vries

Vertel, wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?

Ik ben de eigenaar van ’t Glasboetje. Ik ontwerp, maak en repareer glas-in-lood ramen. Natuurlijk kunnen de ramen ook geplaatst worden en indien gewenst in dubbel glas worden gezet. Daarnaast geef ik cursussen en workshops. En mocht je daarna zelf aan de slag willen dan kun je bij mij alle gereedschappen en materialen aanschaffen. Ik heb ongeveer 150 m2 glas op voorraad!

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?

Wie goed doet, goed ontmoet en behandel een ander zoals je zelf behandeld zou willen worden. Het zijn vreselijke clichés, maar zo heel erg waar.

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?

Daar waar mogelijk koop ik lokaal, bijvoorbeeld een lunch voor cursisten, een bedankje of een relatiegeschenk. Door de Corona crisis is er een heel gezellig vrouwenclubje van ondernemende vrouwen ontstaan, we zijn echt vriendinnen geworden! Binnenkort gaan we elkaars bedrijven bezoeken en nog beter leren kennen.

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?

Dit jaar bestaat ’t Glasboetje 5 jaar en mag ik in dezelfde week 50 kaarsjes uitblazen. We zijn nu al leuke plannen aan het smeden voor een feestweek 😉

En ik ben gek op hoedjes, ik verzamel ze en draag ze ook echt af en toe!

Aan wie geef jij het stokje door en waarom?

Ik geef het stokje aan Alexandra Huijgens van Puur Geluk Catering. Zij heeft 2 heel lastige jaren achter de rug, maar breidde ook haar onderneming uit met Puur Geluk Chocolade. Echt stoer!

Lees ook