Ondernemer belicht: Tim Sombroek

Vertel, wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?

Webreturn is een webdesign bureau dat gespecialiseerd is in het opzetten van websites met WordPress en webwinkels met Woocommerce. Dit doen wij al bijna 12 jaar en hebben in die tijd meer dan 400 websites ontwikkeld. Ons team bestaat uit jonge en ervaren specialisten die altijd gaan voor het beste resultaat. Door gebruik te maken van wetenschappelijk bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie worden bezoekers op de website omgezet in klanten. Bij ons krijg je een prachtig design dat wordt afgestemd op jouw doelgroep. Met de focus op conversie, een snelle laadtijd en goed zichtbaar op elk apparaat. Wij zijn betrokken, hebben oog voor detail en gaan voor duurzame relaties met onze klanten. Voor meer informatie, neem graag een kijkje op onze website: www.webreturn.nl

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?

Zorg er altijd voor dat jouw website up-to-date blijft. Dit blijft één van de belangrijkste communicatiekanalen, vooral in deze tijd. Ga mee met de laatste ontwikkelingen en speel in op de wensen van jouw doelgroep.

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?

Inmiddels hebben wij voor vele leden een nieuwe website mogen maken, waaronder voor Smit&Partners, Ciropack, Weijdehoevethuis.nl, Bromshop Heiloo, Di Fiorentina, Erkamp Projectservice, Kuyper en Blom, Queen in Black, Os Steakhouse en de website van Ondernemend Heiloo zelf. Shot By Zeb heeft daarnaast een mooie bedrijfsvideo voor ons gemaakt en ook voor meerdere klanten van ons. Leuk om met lokale ondernemers samen te werken!

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?

Naast het beheren van de website van Ondernemend Heiloo, verzorg ik ook samen met Marije Smit de nieuwsbrieven voor Ondernemend Heiloo. Mochten jullie nog leuke ideeën of content hiervoor hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt een e-mail sturen naar pr@ondernemendheiloo.nl.

Aan wie geef jij het stokje door en waarom?

Ik geef het stokje graag door aan Rik Tromp. Hij heeft afgelopen jaar Weijdehoeve Horeca en Weijdehoeve Thuis overgenomen van Jan Kraakman. Ik ben benieuwd naar zijn bevindingen als ondernemer!

Lees ook