Ondernemer belicht: Marcel Keet

Vertel, wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?

Ik ben freelance creative producer in marketing/communicatie. De meeste mensen kennen mij vanwege mijn functie als commercieel directeur bij de Uitkijkpost. Ik doe dit echter freelance. Daarnaast help ik bedrijven met hun marketing/communicatie vraagstukken, met name in de uitvoering ervan. Daarnaast doe ik ook aan event management.

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?

Werk constant aan je netwerk. Niet om meteen resultaten te generen, maar omdat goede contacten voor de lange termijn belangrijk zijn. En doe daarbij de klus of het project naar eer en geweten. Stel je collegiaal op. Ga voor het beste eindresultaat, niet voor de hoogste opbrengst. Op de lange termijn gaat dat echt werken omdat iedereen dat herinnert.

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?

Heb je even…

Avonden van een netwerkbijeenkomst zijn geslaagd als ik twee ondernemers aan elkaar gekoppeld heb, waardoor er een samenwerking en verbinding ontstaat.

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?

De meeste mensen kennen mij wel. Dus zal men ook wel weten dat ik gek ben op bandjes kijken. Ik hou van muziek! Ik ga dus, als het kan, graag naar Paradiso, Victorie en festivals. Voor mij het ultieme genieten.

Zakelijk gezien is het misschien leuk om te weten dat ik een grote klant in San Francisco heb waarvoor ik de logistiek van hun drukwerk door heel Europa verzorg.

Aan wie geef jij het stokje door en waarom? 

Het stokje geef ik door aan Joop Hofland van Bouw de brug, omdat hij een relatief nieuw lid is en zijn expertise een interessant gegeven is in deze tijd.

Lees ook