Nieuwe leden… welkom René en Daphne

Afgelopen periode hebben we twee ondernemers als nieuw lid van OHO welkom mogen heten.

René Huntelerslag  en Daphne Looijer stellen zichzelf graag voor.

René Huntelerslag – Falco Networks BV  – www.falco-networks.com

Als CEO en mede-aandeelhouder van IT-bedrijf Falco Networks, heeft René de dagelijkse leiding over de organisatie. Hij ziet erop toe dat zijn teams voor klanten aan netwerken bouwen die toekomstbestendig en eenvoudig te beheren zijn. René omschrijft zichzelf als een rustig persoon die het geweldig vindt om te zien dat al zijn collega’s fijn met elkaar samenwerken, duidelijk communiceren én natuurlijk de klant blij maken!

Wat voor bedrijf heb je?

“Sinds 2012 ben ik als CEO in dienst getreden bij Falco Networks en compagnon geworden van Frans Legdeur en Jeroen van Veen. Frans en Jeroen hebben het bedrijf in 2002 opgericht. Falco Networks is een groeiende organisatie die al jaren de netwerken van grote (soms internationale) klanten, overheden en serviceproviders bouwt en beheert. Daarnaast investeren we in kennis zodat we nieuwe technologieën en de toepassing daarvan altijd kunnen onderzoeken. Dit is van enorme meerwaarde voor onze klanten.

Ons team bestaat uit een club network engineers, échte vakliefhebbers, die zich iedere dag met ontzettend veel passie in IT-vraagstukken vastbijten. De reden dat ik in 2012 bij de directie ben toegetreden, was om commerciële slagkracht aan te brengen bij Falco Networks. Op dat moment opereerde het bedrijf namelijk nog uitsluitend vanuit een technische oriëntatie.”

Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemingsvereniging te vinden of te bereiken?

“Ondanks het feit dat we werkzaam zijn in heel Nederland en ook buiten de landgrenzen behoorlijk wat klanten bedienen, hebben we vooral dichtbij huis een aanzienlijk klantenbestand. Ik vind het erg fijn om binnen de eigen omgeving een bijdrage te kunnen leveren en elkaar te ondersteunen en te helpen.

Vaak blijkt dat ‘in de buurt’ veel meer expertise aanwezig is dan in eerste instantie werd gedacht. Het voordeel van die expertise dichtbij huis, is dat het lekker snel schakelt en dat er vaak veel raakvlakken zijn. En dan heb ik het niet alleen over raakvlakken op het gebied van IT. Ik hoop daarom dat de connecties met onze huidige lokale klanten én eventuele nieuwe klanten door OHO nóg sterker worden dan dat ze al zijn.”

Daphne Looijer – Uitvaartbloemiste Daphne – www.uitvaartbloemistedaphne.nl

Wat voor bedrijf heb je?

“Ik ben sinds mei 2020 Uitvaartbloemiste Daphne begonnen. De naam zegt het al… ik maak bloemwerk voor uitvaarten. Ik vind het heel speciaal om voor families en vrienden een passend afscheidsbloemstuk te maken.

Mijn man heeft de schuur verbouwd tot werkplek (Termijen 123) en daar zit ik momenteel nog prima. Toch hoop ik in de toekomst m’n eigen bedrijfspand te hebben.”

Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen ondernemersvereniging te vinden/bereiken?

“Voor mij is de ondernemerswereld helemaal nieuw. Ik weet dus zeker dat er genoeg te leren valt en dan is OHO een perfect netwerk. Ik kijk er al naar uit om naar de 1e netwerkborrel te gaan.”

Lees ook