Onze ondernemersvereniging is natuurlijk blij met actieve leden. Het aanbod van Gerjan Apeldoorn om OHO-leden te helpen met een krachtige pitch, hebben we met beide handen aangegrepen. Op 22 april 2021 heeft hij online met de ondernemers die zijn aanbod aan hebben genomen de pitches doorgenomen.

Gerjan Apeldoorn vertelt:

“Ik heb vier pitches ontvangen, waarvan ik er één, plus een voorbeeld pitch wil uitlichten. De vierde ondernemer, Peter Vonk, begon met een zakelijke pitch en heeft na enkele aanpassingen met tips van mij een onwijs leuke pitch gemaakt. Ik had graag meer ondernemers willen helpen, dus als er in het vervolg nog eens vragen zijn, dan wil ik de ondernemers graag helpen. Kwestie van contact opnemen via www.baanbrekendnaaranderwerk.nl.”

De pitch van Peter

“Je bent ondernemer, hebt je product 1.0 af en je eerste klanten binnengehaald. En nu wil je opschalen, door groeien en het heilige vuur van je onderneming nog feller laten branden. Daar is kapitaal voor nodig maar daar heb je nog geen kaas van gegeten.

Goedemiddag, ik ben Peter Vonk en ik help u aan die goed belegde boterham met kaas.

Twee jaar geleden richtte ik Kaasstad Kapitaal op. Inmiddels zijn 40 investeerders aangesloten, die allemaal hun sporen als ondernemer hebben verdiend.

In die twee jaar hebben we 12 bedrijven voor in totaal € 5 mln. aan groeigeld geholpen en, nog belangrijker, kunnen voorzien van het onbetaalbare netwerk, kennis en kunde van deze investeerders.

Mijn passie is het faciliteren van deze mooie matches en het tot in de puntjes verzorgen van het hele traject van A (interesse om je plannen te presenteren) tot Z (geld op de rekening).

Ben je de ondernemer, die op dit moment op de tweesprong staat van doorgroeien of door hobbelen, of ben je de investeerder, die zich aangetrokken voelt tot deze groep ondernemers en graag samen met andere investeerders optrekt om krachten te bundelen, just call 06 – 51 51 35 83. Mijn achternaam is niet voor niets Vonk. Samen met u creëer steek ik de lont in het kruitvat van uw onderneming, die daarna gaat vlammen als nooit tevoren.”

Baanbrekend pitchen

Gerjan Apeldoorn laat graag ook zien hoe hij zijn eigen pitch leuk en inspirerend maakt.

“Welk dier valt meer op? Een grijze muis of een pauw? En wat is bij solliciteren belangrijk? Opvallen, want wie niet zichtbaar is wordt niet gezien.

Het vinden van een leuke en misschien wel je droombaan is een hele klus. En als die baan dan voorbij komt wil je een zo groot mogelijke kans hebben op die baan. Ik kan jou helpen om die pauw te zijn tussen de grijze muizen, door een vertaalslag te maken van jouw unieke kwaliteiten naar een opvallende sollicitatie waar jouw toekomstige werkgever niet omheen kan.

Met meer dan zes banen en 145 sollicitatiegesprekken (onderzoek) op mijn kerfstok heb ik al ruim 450 mensen kunnen begeleiden naar hun droombaan.

In mijn boek ‘Baanbrekend naar (ander) werk’ deel ik ter inspiratie al mijn ervaringen waardoor jouw droombaan binnen bereik komt.

Wees dus niet die grijze muis maar geef kleur aan het leven.

Wil jij ook je leven een wending geven om een baan te vinden waarop je zo trots als een pauw kunt zijn? Neem contact met mij op.

Gerjan Apeldoorn”

 

 

Lees ook