Bedankt, burgemeester Hans Romeyn

Vandaag nam burgemeester Hans Romeyn, na bijna zestien jaar burgemeester van Heiloo te zijn geweest, afscheid. Per 1 juni gaat hij met pensioen.

Hij maakte een afscheidstour door ‘zijn dorp’ in een prachtige, rode brandweerauto. Op de Oude Werf stonden veel ondernemers en leden van OHO om de burgemeester te bedanken. Bestuurslid Rob van der Wal bedankte Hans en overhandigde een cadeau.

The Spot

De burgemeester wil als afscheidscadeau liever geen boeken, bloemen of flessen wijn, maar wél een donatie aan The Spot. Twintig enthousiaste jongeren van 14 t/m 20 jaar werken, samen met de jongerenwerker en buurtsportcoach, aan project The Spot. De projectgroep wil een nieuw openbaar sportpark realiseren in Heiloo. The Spot wordt een plek waar jong en oud kan komen sporten en elkaar kan ontmoeten.

Wil jij als ondernemer burgemeester Hans Romeyn bedanken voor de vele fijne jaren, dan wordt een donatie aan The Spot gewaardeerd.

Zie www.spotheiloo.kentaa.nl voor meer informatie over het project. Via deze website kunnen ook donaties worden gedaan. Gemeente Heiloo verdubbelt de donaties (tot €50.000,-).

Lees ook