Twee nieuwe leden.. welkom Zeb en Annemiek

Afgelopen periode hebben we twee ondernemers als nieuw lid van OHO welkom mogen heten.

Annemiek en Zeb stellen zichzelf graag voor.

Zeb Koppes – ZEB. | The brand’s creative partner  – www.zebkoppes.com

Wat voor bedrijf heb je?

“Sinds februari 2019 produceer ik video’s in opdracht van allerlei soorten bedrijven. Grotendeels zijn dit corporate video’s, zoals commercials, bedrijfsfilms etc.

Mijn opdrachtgevers zijn zowel MKB’ers als grotere organisaties zoals AZ Alkmaar. In Heiloo heb ik ook voor een aantal prachtige bedrijven gewerkt. Denk aan IJssalon Di Fiorentina, OS Steakhouse en voor Gemeente Heiloo.

Ook voor Ondernemend Heiloo heb ik al diverse producties mogen draaien, waaronder camerawerk tijdens de feestelijke avond van de Ondernemingsverkiezing. Recent heb ik voor de ondernemersvereniging de bedankvideo voor het afscheid van burgemeester Hans Romeyn mogen maken.

Recent heb ik mijn bedrijf gevestigd op de Wagenmaker in Heiloo (Oude Werf). Dat is de uitvalsbasis geworden voor alle producties en ook de plek waar projecten afgerond worden. Regelmatig werk ik ook samen met mijn vader (Rick), die al jaren voice-over is. Een goede voice-over maakt een verhaal nog sterker. Dit kan allemaal vanuit zijn eigen geluidsstudio, waardoor we geen last van elkaar hebben.”

Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?

“Ik vind het belangrijk om een gezond netwerk te hebben. Veel van mijn opdrachtgevers komen ook uit deze regio. Lid zijn van een ondernemersvereniging als Ondernemend Heiloo werkt voor mij heel fijn om goede relaties op te bouwen en nieuwe samenwerkingen met bedrijven uit de buurt op te zetten.”

 

Annemiek Bier Lenting – Kapsalon Annemiek – www.kapsalonannemiek.nl

Wat voor bedrijf heb je?

“Sinds 2002 ben ik Kapsalon Annemiek, aan de Laan van Muijs, gestart. In het begin werkte ik nog veel met stagiaires,  maar de laatste jaren niet meer. Dat betekent dus dat ik alleen al het knipwerk en haarbehandelingen doe.

Tevens ben ik hardlooptrainster en geef ik circuittraining en bootcamp lessen.”

Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?

“Mijn werk als kapster doe ik alleen, vandaar dat het mij leuk leek om mij aan te sluiten bij de ondernemers van Heiloo. Zo kan ik op gelijk niveau met andere ondernemers praten over hun ervaringen binnen hun bedrijf. Hoe gaan zij om met ups en downs? Ik kijk uit naar de netwerkbijeenkomsten van OHO.”

Lees ook