Lifs zorgt voor een fijn thuis!

Dit is de inzending van Stephanie Pater van Lifs interieuradvies & styling op onze vraag ‘wat is jouw ondernemersverhaal in coronatijd’.

Voor Lifs interieuradvies & styling zijn het juist nu drukke tijden. Wij geven inmiddels al 9 jaar interieuradvies. Meer en meer beseffen mensen nu, wat een fijn thuis kan betekenen. Een interieur wat aansluit bij de wensen en het gebruik! We zijn veel thuis en veel opdrachtgevers willen nu eindelijk eens die keuken aanpakken, een andere kleur op de wand of de indeling veranderen. Wij werken vanuit een kantoor op de Holleweg, maar komen ook nog bij de opdrachtgevers langs op locatie, met alle maatregelen in acht genomen.


Wij verzorgen ook projectbegeleidingen en hebben uiteraard een bestaand netwerk van leveranciers maar zijn nog op zoek naar extra stukadoors, schilders en bijv. timmermannen. We horen het graag. Leuk als we op deze manier ons netwerk kunnen uitbreiden!

Lees ook