Vertel ons je ondernemersverhaal in coronatijd. In de nieuwsbrief van augustus vroegen wij: Hoe gaat het met jouw bedrijf sinds de pandemie? Heb je sinds corona meer werk of is het juist kommer en kwel sinds COVID-19? Wil je graag contact met het bestuur van Ondernemend Heiloo of wil je aan OHO-leden laten weten hoe het met jouw bedrijf gaat?

Ondernemend Heiloo ontving na deze oproep diverse reacties van bedrijven. Hieronder de inzending van HOB Heiloo Textiel en Sign:

 

Nadat alles stilviel in april moesten we bij HOB Heiloo Textiel & Sign even bijkomen. Ineens was er een flinke dip in de verkoop van bedrijfskleding en bedrijfspromotie zoals vlaggen, spandoeken en autobelettering. Wat gaan we doen? Toko voorlopig sluiten of doorpakken? We kozen voor het laatste!

Nieuwe online activiteiten

Achter de schermen is er de afgelopen maanden gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe online activiteiten, waaronder twee webwinkels waar niche stickerproducten zullen worden verkocht. De productie van deze artikelen past perfect in het huidige productieproces en zullen eventuele gaten in het productieproces hiermee worden opgevuld.

Sportieve kledinglijn voor kinderen

Daarnaast is de afgelopen maanden gewerkt aan een sportieve kledinglijn voor kinderen die gepersonaliseerd kan worden met de naam van het kind. Een kwalitatief goed product die perfect past in de bedrijfsfilosofie van HOB: goede kwaliteit (bedrijfs)kleding met een topkwaliteit bedrukking, in dit geval voor sportieve kinderen!

Nanotechnology

Compleet nieuw is bedrijfskleding met nanotechnology. Ben je een geboren knoeier of heb je een beroep waar je snel vlekken maakt op je bedrijfskleding? Kom dan eens langs bij HOB Heiloo en laat je adviseren door onze bedrijfskleding expert Noor Beentjes over kleding met nanotechnologie. Deze vuil en vlekken afstotende kleding is makkelijk af te spoelen zodat je snel weer verder kunt.

Bekijk de video op Youtube https://youtu.be/3GY8LBYGAX8

Kom eens langs aan de Nijverheidsweg 17 in Heiloo voor een vrijblijvend advies op gebied van bedrijfskleding en bedrijfspromotie!

Lees ook