Ook in de pittige periode, in tijden van corona en 1,5 meter maatregelen, ontvangen wij gelukkig nieuwe leden bij de ondernemersvereniging in Heiloo. Want, we zijn er voor elkaar en samen staan we sterk in Heiloo.

Hierbij stelt Robin Bhaggan zich aan ons voor!

Robin Bhaggan – www.rugpijnherstel.nl

  • Wat voor bedrijf heb je?

“Mijn naam is Robin Bhaggan en ik heb 6 jaar geleden Rugpijnherstel.nl opgericht. Ik help mensen snel en blijvend te herstellen van rugpijn. Dit doe ik met een unieke eigen behandelmethode in een traject van 4 weken. Vanuit binnen- en buitenland komen geïnteresseerden naar mijn prachtige praktijkruimte in het Willibrordus in Heiloo.”

  • Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?

“Met trots ben ik lid geworden van OHO. Het is de eerste ondernemersvereniging waar ik mij ooit bij heb aangesloten. Ik kom graag in contact met ondernemers in deze omgeving om ze te helpen aan het verlagen van de verzuimcijfers bij personeel, of de ondernemer zelf te helpen aan een rugpijnvrij leven.”

Lees ook