Wijnfestival is prima plek voor netwerkborrel

De netwerkbijeenkomst in maart hebben we bij het Wijnfestival Heiloo in de Cultuurkoepel gehouden. Vrijdag 22 maart kwamen er weer veel OHO-leden, al dan niet met introducé, aan een wijntje nippen (een biertje of fris was natuurlijk ook mogelijk).

Proeven

Alle gasten ontvingen een wijnglas, OHO-muntjes, een rood en groen kaartje en een wijnpaspoort 2019 met veel tips van de initiatiefnemers Tim van Hekken van Oud Reuchlin & Boelen en Bram Bruin van Café de Wit.
Aan de bar kon een proefglas, glas of fles wijn worden besteld, van wijnen van over de hele wereld. Een extra bijzondere beleving was de VR tasting, waarbij het lijkt of je je in het Spaanse wijnhuis Vincente Gandia waan

t (terwijl je natuurlijk gewoon in Heiloo zit). Het Heiloo Wijnfestival was ook voorzien van een heus Vino Casino. Je kon er blind een wijntje proeven, fiches inzetten op welke kleur, land, streek of alcoholpercentage in het glas zat. En dat allemaal in de prachtige koepel!

Quizen en druivenstampen

Tim verscheen op het podium om het wijnfestival te openen, met een speciale groet aan de ondernemers. Bestuurslid Rob van der Wal nam de microfoon nog even over om iedereen veel (proef)plezier te wensen én om ons Ondernemend Heiloo-lid en sinds deze week Zakenvrouw van het Jaar 2019, Mireille Kaptein, in het zonnetje te zetten.
Vervolgens werd duidelijk waarvoor de rode en groene kaarten waren: de kennisquiz over wijn. En, er werd net als vorig jaar tijdens het Wijnfestival, druiven gestampt. En er werd genetwerkt, zoals altijd.
Het bleef nog lang druk en gezellig in de Cultuurkoepel.

Fotoreeks van de avond:

Een overzicht in foto’s van Jack Schaap:

 

Lees ook