In de gemeente Heiloo zijn tijdens de lintjesregen vier lintjes uitgereikt.

Burgemeester Romeyn overhandigde in de Witte Kerk het echtpaar Baalbergen, de heer Kleijngeld en mevrouw Slump een onderscheiding. Het echtpaar is onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, de heer Kleijngeld en mevrouw Slump zijn onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

De onderscheidingen gaan naar:

De heer H.P. Kleijngeld (72 jaar): is oprichter van en vrijwilliger bij Stichting Bobshop. Daarnaast is de heer Kleijngeld medeoprichter en voorzitter van Stichting AKO Literatuurprijs en Stichting Literatuurprijs.

De heer C.P. Baalbergen (87 jaar): krijgt een lintje voor zijn jarenlange inzet voor de kerk in Heiloo. Hij verzorgde het onderhoud van de tuin en de liturgische bloemschikking en deed veel vrijwilligerswerk zoals het ondersteunen van mensen bij kerkdiensten. Daarnaast beheerde hij de ledenadministratie.

Mevrouw S. Baalbergen – Elsinga (85 jaar): was net als haar echtgenoot betrokken bij de kerk. Samen met haar echtgenoot heeft mevrouw Baalbergen zich ingezet om de tuin, bloemschikking en kerkdiensten te verzorgen. Ook zij heeft zich enorm ingezet als vrijwilliger.

Mevrouw K.J. Slump (59 jaar): heeft haar grote juridische kennis onuitputtelijk ingezet ten behoeve van een groep kwetsbare jongeren in de maatschappij. Met passie is zij de verbindende factor tussen ouders en het ministerie. Mevrouw Slump deelt onbezoldigd met passie haar kennis door het geven van lezingen, adviezen en publiceren van artikelen.

Lees ook