Informatieve, eerste netwerkbijeenkomst van 2017

Vrijdag 20 januari 2017 stond het eerste evenement van dit jaar van Ondernemend Heiloo op de agenda: de netwerkbijeenkomst bij Brasserie in ’t Groen. Natuurlijk werd er geproost op een mooi en zakelijk goed nieuw jaar.
Welkomstwoord van de voorzitter
Voorzitter Henk Morsch nam het woord en verwelkomde alle OHO-leden, met in het speciaal de nieuwe leden, wethouder Fred Dellemijn, de prospects en de raadsleden van PvdA. Henk benadrukte hoe fijn het is om te wonen en te werken in de gemeente Heiloo én hoe belangrijk de warme band tussen en met de ondernemers en de gemeente is. Hij memoreerde aan de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Heiloo waar de burgemeester sprak en meldde dat “Heiloo staat op de vierde plek als het gaat om de meest aantrekkelijke vestigingsplek voor mkb-ers in Noord-Holland.”
De voorzitter had het over Compassie, Co2, Profit en People. Mooie begrippen en mooie woorden, waarna hij – voor er getoost werd – een kleine oproep deed om ‘vriend van Ondernemend Heiloo’ te worden. Tijdens de gezellige borrel heeft OHO er heel wat ‘vriendjes’ bij gekregen.
In gesprek
Marije Smit van de Communicatie Commissie van Ondernemend Heiloo gaat vanaf heden bij iedere bijeenkomst op zoek naar nieuwtjes van leden en leuke weetjes van ondernemers. Heeft u dus iets te melden, spreek haar gerust aan.
Nu ging zij bijvoorbeeld in gesprek met een nieuw OHO-lid. Ruben Mogge, trainer en adviseur van Bureau Aldoende vertelt: “Ik ben nu twee jaar als ondernemer gevestigd in Heiloo en ik woon er al 37 jaar, maar ik heb tijdens deze netwerkbijeenkomst veel nieuwe mensen ontmoet. Ik vind het leuk en leerzaam om andere ondernemers te ontmoeten en om samen van gedachten te wisselen. Lid worden van de ondernemersvereniging in de gemeente Heiloo is voor mijn bedrijf nuttig. Ik heb Bureau Aldoende in 2015 samen met Pieter Stein opgericht. Wij zijn het nieuwe bureau voor het op een eigentijdse manier leren van professionele vaardigheden: kort, doelgericht en praktisch. Leren op en tijdens het werk is onze manier.”
Zo was er ook een interessant gesprek met Nathalie Beentjes en Rob van de Kamp van VDK Vastgoed, waarin zij trots vertelden over de 3e fase van de Boekelermeer Heiloo, aan de Droogmakerij. Rob: “Na het grote succes van de 2e fase met het bedrijfsverzamelpand waar onder andere de Ondernemingsprijs 2017 winnaar Le Nouveau Chef is gevestigd, is nu de verkoop van de 3e fase gestart. De concept tekeningen bevatten diverse mogelijkheden zodat er voor elke ondernemer maatwerk mogelijk is. Daarnaast zijn we volop bezig met de bovenverdieping van winkelcentrum ’t Loo waar appartementen gaan komen.”

Lees ook

Praat mee!