Betere communicatie tijdens scheiding dankzij mediation

Als ouders met elkaar in scheiding liggen en niet meer met elkaar kunnen communiceren, zijn de kinderen hiervan vaak de dupe. Machteld Bos en Sjakkelien Marlet van Kids Focus Mediation houden zich dagelijks bezig met het bemiddelen bij dit soort problemen. Zij zetten als mediators verschillende werkvormen en begeleide omgang in om ervoor te zorgen dat ouders weer met elkaar in gesprek komen.
Zaterdag 25 februari 2017 om 16:30 uur te zien in Samen Sterk bij SBS6.
Alles over mediation bij scheiding is zaterdag 25 februari te zien in Samen Sterk. Dit is een televisieprogramma waarin getoond wordt hoe we als land, als zorgverlener en als cliƫnt samen sterk kunnen staan. Of het nou gaat om gezinsbegeleiding, langer thuis blijven wonen, een kunstmatige knie, acupunctuur of zelfs een operatieve ingreep: door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er samen voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden.
Niemand hoeft dit alleen te doen en voor iedereen is er een oplossing mogelijk. In Samen Sterk komen al deze oplossingen voor vaak actuele vragen en situaties aan bod.

De herhaling is te zien op zondag 26 februari 2017 om 12:00 uur in Samen Sterk bij SBS6.

Lees ook

Praat mee!