Tim Erkamp bedankt OHO

 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in april 2016 nam Tim Erkamp afscheid als bestuurslid van JOHO.

Op zijn LinkedIn pagina schrijft Erkamp: “Na ruim 2 jaar inzet als bestuurslid van Ondernemend Heiloo heb ik afgelopen maand afscheid genomen van een heel mooi bestuur. Doordat ik deze kans als bestuurslid heb gekregen zijn er onverwachts veel deuren geopend. In heb ontzettend veel geleerd, mede door het organiseren van jong ondernemend Heiloo. Doordat vele jonge ondernemers zich hebben aangesloten, is de Ondernemersvereniging gegroeid tot zo’n 260 leden. Trots dat deze organisatie zoveel doet voor Heiloo en omstreken. Bedankt voor de leerzame tijd! Uiteraard blijf ik nauw betrokken bij Ondernemend Heiloo en zal ik belangen blijven behartigen voor (jonge) ondernemers in Heiloo.”

Lees ook

Praat mee!