Gezelligheid rondom de Algemene ledenvergadering

Om de komst naar de Algemene ledenvergadering, op 21 april 2016, te veraangenamen is er een interessant programma omheen gebouwd. Voorafgaand aan de vergadering konden de leden deelnemen aan de ‘Groen Safari’ Wandeling over het Landgoed Willibrordus, gevolgd door een lichte maaltijd bij Brasserie in ’t Groen en een gezellige speed date.
Eind van de dag ging het programma smakelijk van start bij ‘De Trog’ en kon er koffie met een stuk appeltaart worden genuttigd. Daarna werd er in kleine groepjes vertrokken voor een rondleiding over Landgoed Willibrordus, de ‘Groen Safari’ Wandeling genaamd. Onder leiding van een gids werd het landgoed verder ontdekt en eindigden de groepjes in het museum. Hier is een interessante tentoonstelling over de historie van de psychiatrie te bewonderen. Wilt u het museum (nog een keer) bezoeken? Wacht dan niet te lang, want de tentoonstelling zal in de toekomst in een andere vorm worden voortgezet. De leden werden nog toegesproken door een ervaringsdeskundige van Willibrordus.
Dineren en speed daten
Aansluitend kregen de leden een diner bij Brasserie in ’t Groen. In de sfeervolle ambiance kon men elkaar beter leren kennen. Om vervolgens aan te schuiven bij het ‘speed daten’. OHO is immers een actieve ondernemers- en netwerkvereniging, dus dit was een extra moment om elkaar te spreken en visitekaartjes uit te wisselen.
Ledenvergadering
De agenda van de Algemene ledenvergadering was gevarieerd en zo’n vijftig leden waren aanwezig om op de hoogte te blijven over de ins en outs van de ondernemersvereniging. Het bestuurlijke jaar werd toegelicht en de bestuursleden hebben hun toelichting op de werkzaamheden gegeven. Na het verslag van de voorzitter, secretaris, evenementen, commissies en de penningmeester werden de aftredende bestuursleden Jan Bellekom en Tim Erkamp bedankt. Jan Bellekom werd door voorzitter Henk Morsch in het zonnetje gezet met de positieve woorden dat Jan wat tegendraads is, als een spookrijder, maar dat de leden en OHO juist hierdoor tot fantastische inzichten kwamen. Ook Tim kreeg alle lof voor zijn werk bij het opzetten van Jong Ondernemend Heiloo.
Het bestuur van Ondernemend Heiloo gaat met 5 bestuursleden verder.
Na het vergaderwerk kon er in informele setting met elkaar verder worden gesproken tijdens een korte borrel. Het was een geslaagd evenement.

Lees ook

Praat mee!