Meer dan interessant bedrijfsbezoek

 

Vrijdag 20 mei 2016 waren de leden van Ondernemend Heiloo uitgenodigd bij LOOkX voor een bedrijfsbezoek. In 2015 won het bedrijf de Ondernemingsprijs en dat maakt het extra interessant om een kijkje in dit bedrijf te krijgen. Aan het aantal aanmeldingen voor dit bedrijfsbezoek te zien, hebben velen zo gedacht. Er konden zelfs twee groepen worden gemaakt.
Cindy van der Peet, Bas van Duivenbooden en het LOOkX-team ontvingen alle leden met een feestlijk glas prosecco waarna de presentatie begon. Indrukwekkend om meer over het ontstaan van het Nederlandse cosmeticabedrijf te horen, die als enige huidverzorgende make-up heeft. LOOkX kan zich onderscheiden door deze productontwikkeling, maar ook door de snelheid (9 maanden) van het lanceren van een nieuw product. Dat is in de beautybranche razendsnel.

Na de presentatie van Bas en Cindy was er nog tijd voor een klein drankje met luxe hapje, waarna veel OHO-leden naar café De Wit vertrokken voor de gezellige netwerkborrel.

 

Lees ook

Praat mee!