Samenwerken

Vrijdag 17 juni 2016 was er een gezamenlijk evenement van de ondernemersverenigingen, bij Golf & Countryclub Heiloo. De business clubs van Boekelermeer/Alkmaar, OVC, Heiloo en Limmen waren bij elkaar om samen te werken… op de golfbaan! In de zin van een balletje slaan of het volgen van een clinic.

Clinic met pro’s
Voor de clinic bij Golf & Countryclub Heiloo hadden zo’n 40 leden van de verschillende ondernemingsverenigingen van Heiloo, Boekelermeer, Alkmaar, Castricum en Limmen zich aangemeld. Zij deden de eerst golfervaringen op onder begeleiding van drie pro’s. Na deze interessante en ontspannen clinic stond er natuurlijk een hapje en een drankje klaar.

Overwinning
De meer ervaren golfers, zo’n ruim 50 leden, genoten van de groene 9-holes en een stralend zonnetjes. De dag werd afgesloten op het terras van Brasserie in ’t Groen waar de overwinning onder het genot van een drankje en een hapje werd gevierd. De voorzitter van OHO, Henk Morsch, reikte de prijzen uit en sprak – zoals altijd – alle leden op vermakelijke wijze toe.
Het was weer een gezellig samenzijn van de diverse verenigingen en Ondernemend Heiloo waardeert de samenwerking tussen de gemeenten zeer.

 

Een fotoverslag kunt u hier bekijken:

[album id=43 template=extend]

Lees ook

Praat mee!