Ondernemen met dubbele winst

DuurzaamHeiloo
De gemeente Heiloo en Duurzaam Heiloo nodigen ondernemers uit voor de informatieavond: Ondernemen met dubbele winst. Op woensdagavond 9 maart 2016 van 19.30 – 21.30 uur kunt u meer informatie ontvangen over de banenafspraak in het kader van de Participatiewet.
Winstmogelijkheden
Vandaag de dag zijn er duizenden mensen met talent én een beperking. Maar zonder werk. Gebrekkige of verkeerde informatie over de (subsidie)mogelijkheden van medewerkers met inzet naar vermogen, onjuiste beeldvorming en/of (voor)oordelen liggen hier meestal aan ten grondslag. Bent u een werkgever die de winst wel ziet? Of kent u de winstmogelijkheden nog niet en vindt u het tijd dat dit verandert? Dan willen wij u graag uitnodigen over de banenafspraak in het kader van de Participatiewet!
Programma:
19.30 uur inloop het programma start om 20.00 uur.
Inhoud:
– welkom door wethouder Fred Dellemijn
– toelichting Duurzaam Heiloo door Rob van der Wal
– toelichting op de participatiewet en de kansen voor u als ondernemer
– verhalen uit de praktijk
21.30 uur afsluitende borrel en mogelijkheid om met de sprekers van gedachten te wisselen
Wanneer:
Woensdag 9 maart 2016 van 19.30 – 21.30 uur
Waar:
Brandweerkazerne Rosendaal 2
U kunt u aanmelden voor deze bijeenkomst door te mailen naar c.moleman@heiloo.nl.

Lees ook

Praat mee!