Bouw tweede bedrijfsverzamelgebouw op De Droogmakerij Heiloo gestart

De bouw van het tweede bedrijfsverzamelgebouw is officieel gestart door het slaan van de eerste paal. Mede door het succes van de eerste fase is VDK Vastgoed begonnen met de bouw van een
tweede bedrijfsverzamelgebouw.

Gelegen op het beste bedrijventerrein van Nederland `De Boekelermeer in Heiloo` en met een rechtstreekse afslag naar het bedrijventerrein vanaf de A9 in aantocht biedt de Boekelermeer aan veel bedrijven een interessante vestigingsplek.
Doordat VDK Vastgoed bijna alles in eigen beheer doet is er een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ook dit tweede bedrijfsverzamelgebouw zal een hoogwaardig en duurzame gebouw worden.

Er zijn nog enkele units beschikbaar. Bij VDK Vastgoed in Akersloot, tel. 0251 – 67 25 69 of www.vdkvastgoed.nl, kunnen ge├»nteresseerden informatie krijgen over de beschikbare panden. Door de grote diversiteit aan panden, 15 units van 93 tot 862 m2, is er voor bijna elke ondernemer een ideaal pand te realiseren.


Heiwerkzaamheden zijn gestart.

Lees ook

Praat mee!