WijnDijck proeverijen Mei 2013

De AGENDA WijnDijck voor de maand mei 2013:
Zaterdag 4 mei :
Natuurlijk is WijnDijck’s WijnMagazijn dan gewoon, als elke eerste zaterdag van de maand, weer open van 13.00 uur tot 17.00 uur om u de gelegenheid te geven uw bestellingen af te laten halen.

Zaterdag 11 en zondag 12 mei :
De bloemendagen in Limmen zijn een beetje uitgesteld als gevolg van de door de lage temperaturen maar niet in bloei komende hyacinten. Traditioneel staat Confusion Wines, gezellig bij Jack Zoon Tuincreaties aan de Kapellaan 140 te Heiloo (randje Limmen) als onderdeel van de route en met een fraai assortiment wijnen in een prachtige omgeving van 13.00 uur tot 17.00 uur. En deze maal is ook WijnDijck een beetje van de partij. Blaas even uit en proef iets lekkers.

Zaterdag 25 mei :
Deze zaterdag staat WijnDijck in de sfeervolle Beeldentuin van Ditta Engel aan de Westerweg 182 te Heiloo (vlakbij het station) met de klassieke Franse wijnen omdat het dan gewoon mooi zonnig wijnproef-weer hoort te zijn. U bent welkom van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Zondag 26 mei :
Is het dan de beurt aan Confusion Wines met ‘wines of the world’ in dezelfde sfeervolle Beeldentuin van Ditta Engel aan de Westerweg 182 te Heiloo (nog steeds vlakbij het station) en ook deze dag bent u welkom van 13.00 uur tot 17.00 uur.
*
Uiteraard kunt u wijn ook gewoon bestellen op www.wijndijck.nl

Lees ook

Praat mee!