Hortus Bulborum dag langer open voor leden Ondernemend Heiloo

Beste Leden,

Op vrijdag 17 mei a.s organiseren wij weer onze maandelijkse netwerkbijeenkomst.
Deze keer vindt een bezoek met rondleiding plaats bij: Hortus Bulborum te Limmen. Speciaal voor Ondernemend Heiloo blijft deze bollentuin een dag langer open om onze ondernemers met partner te verwelkomen.

De Hortus Bulborum is de enige bollentuin ter wereld waar ruim 4000 verschillende soorten tulpen,narcissen, hyacinten, en andere veelal historische voorjaarsbloeiende bolgewassen bloeien. In deze tuin worden oude bolgewassen voor het nageslacht bewaard, die commercieel nauwelijks meer interessant zijn. De Hortus Bulborum heeft als belangrijkste doel om deze rassen in stand te houden. Elk voorjaar kleuren de veldjes in de meest uiteenlopende tinten.

Programma:
16:30 uur: ontvangst met koffie/thee
17:00 uur start rondleiding
18:15 uur: einde en aansluitend napraten bij Brasserie in ’t Groen, Lagelaan 8 te Heiloo.
(Diegene die niet deelnemen aan de rondleiding Hortus Bulborum zijn uiteraard van harte welkom bij Brasserie in ’t Groen. Ondernemend Heiloo is graag uw gastheer van 17:30 – 19:30 uur.

Adres: Hortus Bulborum Foundation
Zuidkerkenlaan 23A, NL- 1906 AC Limmen

Routebeschrijving Hortus Bulborum:
Rijdt de N 203 in zuidelijke richting. Na verschillende stoplichten en rotondes komt u op de Rijksweg in Limmen. Volg deze totdat u een stoplicht heeft gepasseerd en u aan uw rechterhand Restaurant Lute Rootz. Hier gaat u linksaf de Zuidkerkenlaan in. Parkeer uw fiets/ auto op de parkeerplaats tussen het witte verenigingsgebouw ‘Ons Huis’ en de kerk, of langs de weg.

In verband met de rondleiding bij Hortus Bulborum is aanmelden verplicht.
Aanmelden hiervoor kan door een e-mail te sturen naar: secretariaat@ondernemendheiloo.nl met vermelding van uw naam en mocht u partner meekomen, graag de naam van uw partner.

Nog even dit: noteer alvast in uw agenda. Onze jaarlijkse barbecue staat gepland op zondag 1 september 2013.

Tot vrijdag 17 mei 2013.
Namens het Bestuur van Ondernemend Heiloo
Agnes Opdam
Secretaris

Lees ook

Praat mee!