Accountantskantoor Smit & Partners lanceert salarisapp

Loonstroken, jaaropgaven, loonaangiften, kopie identiteitsbewijzen, arbeidscontracten en andere salarisgegevens, accountantskantoor Smit & Partners bundelt salarisgegevens in een app. Zo is de salarisadministratie voor werkgevers altijd heel overzichtelijk binnen handbereik en hebben medewerkers altijd hun loonstrook bij de hand.

Medewerker
Ook medewerkers die een Iphone of de nieuwste versie Android hebben, kunnen de Smit & Partners salarisapp in de Appstore downloaden. Via de app kunnen medewerkers loonstroken en jaaropgaven downloaden, deze e-mailen en hun archief beheren. Handig voor hen, maar ook voor de werkgever.
Werkgever
Want loonstroken verstrekken is door de app verleden tijd. Op elk gewenst moment loonaangiften, loonjournaalposten en betaalbestanden raadplegen, dat is nu aan de orde. En dan ook nog eens heel overzichtelijk. Handig toch?
Smit & Partners
Dit is niet de eerste digitale oplossing van accountantskantoor Smit & Partners uit Heiloo. Het accountantskantoor staat bekend om hun vooruitstrevende karakter en trendsettende lijn. Online Loonstrook, Visie op Cijfers en het online boekhoudprogramma Samenboeken zijn tools die het accountantskantoor eerder aan hun lijst met efficiënte oplossingen toevoegde. Want, zoals ze zelf zeggen: ‘Oplossingen die ons tijd besparen, besparen de ondernemer geld. Een wisselwerking. Want vooruitkijken + meedenken = efficiency’.

 

Nieuwsgierig naar de salarisapp of naar de andere slimme tools van Smit & Partners? Kijk op www.smitenpartners.nl.

Lees ook

Praat mee!