Cadeauwinkel de Ontdekking

Een winkel waar je altijd iets kan vinden voor verjaardag, huwelijk, relatie of zomaar iets leuks voor je partner, werknemer of opa en oma?
Zo’n winkel is gevestigd aan de Stationsweg 74, want daar zit Cadeauwinkel de Ontdekking.

Het assortiment bestaat uit koffie, thee, koek en snoep maar ook hippe serviezen (waaronder Pip), de leukste woonaccessoires en kaarsen ontbreken niet. Net als mooie pasta’s uit Italië, oliën uit Spanje en wijnen uit Argentinië, Zuid Afrika en natuurlijk Europa.
Of het nu één product is of een mooi pakket, het kan allemaal. Zoekt u iets lekkers, iets moois of een combinatie hiervan? De Ontdekking heeft het. Want voor een cadeau kunt altijd terecht bij de Ontdekking. Loop eens binnen bij en ontdék het.

Namens het team van de OntdekkingRene Groot van Cadeauwinkel de Ontdekking

René Groot

Lees ook

Praat mee!