Webshop Babskleertjes.nl is vernieuwd

De webshop van Babskleertjes.nl is vernieuwd. Het doel van de nieuwe Babskleertjes.nl is om de website niet alleen professioneler naar voren te laten komen, maar vooral gebruiksvriendelijker. Dit heeft Webreturn gedaan door het aantal filtersopties uit te breiden en de afrekenpagina te vereenvoudigen. Hierdoor kunnen klanten nu nog sneller en eenvoudiger bestellen. Daarnaast is de online marketing van de webshop vergroot met inzet van zoekmachine optimalisatie, emailmarketing, betaald adverteren via Adwords en via diverse vergelijkingssites om zo meer verkopende bezoekers te generen. Ook zijn de aftersales van de webshop onder de loep genomen en wordt nu onder andere klantloyaliteit beloond met extra korting.

Deze vernieuwingen hebben tot stand kunnen komen door Tim Sombroek van Webreturn uit Heiloo.  De mensen achter Babskleertjes.nl willen Tim Sombroek ook via deze weg hartelijk danken voor zijn goede inzet en kennis.

Nieuwsgierig naar de vernieuwde site? Surf dan naar www.babskleertjes.nl.

Lees ook

Praat mee!