Smit & Partners geeft gratis belastingadvies aan ondernemers en particulieren

HEILOO – Het oude jaar fiscaal goed afsluiten en het nieuwe jaar belastingtechnisch goed beginnen? Lees dan de eindejaartipsvan Smit& Partners accountants, fiscalisten en adviseurs.

Categorieën
Elk jaar maken de accountants deze tips, die boordevol belastingadviezen staan voor ondernemers en particulieren. De tips zijn onderverdeeld in zes categorieën. Er zijn tips voor particulieren en estate planning, voor alle ondernemers, ondernemers met een BV, ondernemers in de inkomstenbelasting, tips voor werkgevers en ook de zakelijke auto is een aparte categorie.

Werkkostenregeling
‘Dit jaar is er veel nieuws te vertellen’, zegt accountant en fiscalist Thijs Smit. ‘De factuurvereisten voor de BTW wijzigen per 1 januari 2013. Het is dus zaak dat ondernemers checken of hun facturen aan de nieuwste vereisten voldoet. Daarnaast is komend jaar het laatste jaar dat werkgevers zich kunnen beroepen op de huidige regels voor vergoedingen en verstrekkingen aan hun medewerkers. Volgend jaar wordt dit namelijk definitief onder gebracht in de werkkostenregeling. Werkgevers kunnen nu overigens ook al kiezen voor de werkkostenregeling. Hoe dit precies in elkaar zit, staat in de tips voor werkgevers op www.smitenpartners.nl. Daar staan ook alle andere tips.

 Wie vragen heeft over de inhoud of de toepasbaarheid van de tips, belt 072-5331700 of mailt naar info@smitenpartners.nl.

Lees ook

Praat mee!