Heel Heiloo stemt voor de Rabobank Publieksprijs

We zijn blij dat we in 2022 weer de Ondernemingsverkiezing kunnen organiseren. Heiloo telt veel ondernemingen en met deze verkiezing worden ondernemers in onze gemeente op een positieve manier extra onder de aandacht gebracht. Zo weten andere ondernemers en bewoners welke ondernemers wat doen en waarvoor ze bij wie terecht kunnen.

Drie prijzen

De Ondernemingsverkiezing bestaat uit drie prijzen. De Ondernemingsprijs en de Ondernemersprijs worden door een deskundige jury bepaald en worden uitgereikt aan OHO-leden. Dit jaar zitten in de jury: Mireille Kaptein (Kaptein Kaas), Cindy van der Peet (LOOkX), Rob Opdam (wethouder Heiloo), Arnold Zandstra (adviseur MKB Rabobank) en Paul van Luipen (Le Nouveau Chef).
Er is ook een prijs waar alle ondernemers in het dorp voor meedingen. Dit is de Rabobank Publieksprijs! De winnaar wordt bepaald door het meest aantal (gemotiveerde) stemmen via onze stemcomputer. Stem mee op www.ondernemendheiloo.nl/stem en bepaal wie de Rabobank Publieksprijs wint. Onder alle stemmers worden diverse mooie prijzenpakketten verloot, met o.a. producten van APK Service Heiloo, ’t Gymlokaal, De Browniehemel, auteur Vera Stupenea, Queen in Black, Liefde voor Kleur, Rails en Café de Wit.

Verbinding

Ook dit jaar heeft de Rabobank een donatie gedaan aan de Ondernemingsverkiezing van Ondernemend Heiloo. Eén van de juryleden van de Ondernemersverkiezing is Arnold Zandstra, adviseur MKB bij Rabobank in Alkmaar en omstreken. “Als bank ondersteunen we ondernemers met de uitdagingen en kansen van deze tijd. Samen borgen we de continuïteit van de onderneming en werken we aan innovatie, digitalisering en verduurzaming. Met de Rabobank Publieksprijs hopen we ondernemers te inspireren om naar de toekomst te kijken. We werken graag samen rondom dit initiatief met Ondernemend Heiloo. Want een ondernemersvereniging krijgt meer voor elkaar dan één bedrijf alleen. Dat is de kracht van het collectief. En daar geloven wij als coöperatieve bank in. Door kennis te delen, netwerken te faciliteren en mensen met elkaar te verbinden helpen we ondernemers en Ondernemend Heiloo vooruit.”

De bekendmaking van de winnaars is tijdens ons besloten feest op zaterdagavond 10 december 2022 in de Cultuurkoepel.

Lees ook