Nieuw OHO-lid: Maxim Cremie

Recent is ondernemer Maxim Cremie, van Maison Cremie www.maisoncremie.com, lid geworden van Ondernemend Heiloo.

Hij stelt zichzelf en zijn bedrijf voor:

Wat voor bedrijf heb je?

Sinds 1 januari 2021 ontwerpen en maken we bij Maison Cremie de bruidsjurk van jouw dromen. Met oog voor ambacht, kwaliteit en jouw wensen gaan we samen een reis aan naar de bruidsjurk die jou laat stralen.

Een trouwjurk van Maison Cremie Made-to-measure bruidsmode, voelt aan als een tweede huid en haalt jouw ware schoonheid naar buiten. Elk ontwerp is exclusief ontworpen en ontwikkeld voor jou en geen enkele vrouw op de wereld heeft dezelfde jurk. Mijn vak is dromen waar maken en mensen laten shinen! Daarom nemen we voor elke bruid de tijd en aandacht die zij verdient.

Waarom ben je lid geworden?

Ik ben lid geworden omdat ik het belangrijk vind de ondernemers in je omgeving te kennen en te ontmoeten. Zo weet je wat er leeft en wat er om me heen gebeurt.

Lees ook