Goede doelen dag op 1 oktober in de grote kerk

Op zaterdag 1 oktober 2022 wordt de vierde Goede Doelen Dag Alkmaar in de Grote Kerk in Alkmaar gehouden. Deze dag is een samenwerking tussen Doesgoed en Goede Doelen Alkmaar. Het is fijn dat deze dag wederom plaatsvindt bij één van de maatschappelijke organisaties die is opgenomen in de Goededoelengids van Alkmaar. We maken hier graag een traditie van.

Samen Alkmaar sterker maken

Tijdens de Goede Doelen Dag verwachten we maatschappelijke organisaties actief in de gemeente Alkmaar (wel of niet vermeld in de Goededoelengids); netwerkpartners, particulieren en bedrijven uit (de regio) Alkmaar. Het gaat deze dag om;
* informatie uitwisselen (wat heb ik nodig, wat heb jij te bieden?)
* onderhouden en versterken van netwerken
* stimuleren van samenwerking (op basis van kennis/materialen/helpende handen/financiële middelen)

Het programma is opgesteld rekening houdend met eerder opgedane ervaringen tijden Goede Doelen Dagen. De vragen en behoeften van maatschappelijke organisaties en netwerkpartners staan centraal.

Programma

09.30 uur : Inloop in de Grote Kerk
10.00 uur : Welkom door dagvoorzitter Naud van Geffen (directeur TAQA
Theater De Vest/Grote Kerk)
10.10 uur : Vereende krachten; Doesgoed en Goede Doelen Alkmaar
10.20 uur : Diverse presentaties m.b.t. Geven in Nederland & Victoriefonds
10.45 uur : Speeddates (in 3 ronden van 20 min)
11.45 uur : De waarde van maatschappelijk ondernemen door Rob Niele,
voorzitter Ondernemend Alkmaar
11.55 uur : Slotronde o.l.v. Naud van Geffen
12.15 uur : Lunch en informeel gedeelte
13.00 uur : Sluiting

Locatie

De Grote Sint-Laurenskerk
Koorstraat 2
1811 GP Alkmaar

Aanmelden

Aanmelden voor deze dag kan tot 12 september 2022. Daarna gaat de organisatie aan de slag om de speeddates in te delen en te zorgen dat iedereen zijn doelstelling voor die dag kan bereiken.

Speeddates

We gaan uit van minimaal 40 bedrijven/ondernemers en tevens 40 maatschappelijke organisaties. Bij de inschrijving door een maatschappelijke organisatie vragen wij je om je doelstelling voor deze dag te formuleren. Wat wil je als maatschappelijke organisatie bereiken? De indeling van de speeddates doen we namelijk op basis van de doelstelling van de maatschappelijke organisatie en de voorkeur van de ondernemers om op die manier zoveel mogelijk aansluiting te creëren.

De ondernemers ontvangen vooraf een bevestiging met daarbij een lijst met de aanwezige maatschappelijke organisaties. Zij kunnen aangeven met welke maatschappelijke organisatie zij bij voorkeur willen speeddaten. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee (onder voorbehoud van capaciteit).

Aanmelden kan via: https://doesgoed.nl/evenementen/goede-doelen-dag

 

Lees ook