Nieuw lid: Mariska Koele

Graag stellen we aan jullie voor Mariska Koele, gecertificeerd registerarbeidsdeskundige. Zij is sinds het tweede kwartaal 2022 lid van onze ondernemersvereniging.

Mariska Arbeidsdeskundig Advies – www.mariska-arbeid.nl – stelt zich voor:

Wat voor bedrijf heb je? sinds wanneer?

Op 11 april 2022 startte ik mijn bedrijf Mariska Arbeidsdeskundig Advies. Ik geef advies aan werkgevers op het gebied van complex en/of langdurig ziekteverzuim. Wanneer een werknemer zijn eigen werk niet meer kan doen, dan ontstaat de vraag: wat is er nog wel mogelijk? Als arbeidsdeskundige geef ik inzicht in de re-integratiemogelijkheden van de werknemer, bij de eigen werkgever en op de arbeidsmarkt. Daarbij staat de duurzame inzetbaarheid voorop. Het arbeidsdeskundig advies bevat een concreet stappenplan, waarmee werkgever en werknemer weer aan de slag kunnen.

Daarnaast geef ik advies op basis van consultancy of als casemanager bij verzuimvraagstukken. Ook wanneer de communicatie met het UWV stroef verloopt of wanneer er bedenkingen zijn bij de besluiten van het UWV, dan kan ik een werkgever daarbij helpen. Voordat ik mijn bedrijf startte, werkte ik 12 jaar als arbeidsdeskundige in loondienst, waarvan 10 jaar bij het UWV.

Mijn bedrijf heeft tot doel om zorgen over ziekteverzuim weg te nemen en om weer richting te geven aan de re-integratie.

Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?

Het lidmaatschap bij OHO ben ik aangegaan om de ondernemers uit Heiloo en omgeving beter te leren te kennen. Ik wil graag weten wat er leeft onder lokale ondernemers. De foto’s op de website van de activiteiten van OHO spreken mij erg aan. Het lijkt mij een gezellige en informele club.

Lees ook