Willibrordus Draait Door

Algemene informatie:

Op 26, 27 en 28 mei 2022 is Willibrordus Draait Door weer op Landgoed Willibrordus te Heiloo. Een uniek, afwisselend, inspirerend en verwonderend evenement met muziek, theater en verhalen en leuk voor iedereen.
Naast het vaste thema ‘voeding voor de geest’, als knipoog naar de locatie, Landgoed Willibrordus Heiloo, is het thema dit jaar ‘regionaal’: de meeste gezelschappen hebben hun roots in de regio, zoals Daisy Correia, Lowland Bluesbrothers, Skotwal en Jeroen Zijlstra met band. Enkele ‘dwaalgasten’ zoals Alex Roeka en Ellen ten Damme hebben de stoute schoenen aangetrokken richting Heiloo. Veel artiesten, meerdere podia en straattheater. De bezoeker gaat een paar prachtige dagen beleven in en rond de Cultuurkoepel Heiloo. Er is ook gedacht aan de kleine mens: Dagelijks kindertheater- en toverlantaarnvoorstellingen, gezonde snoep workshops, schilderen met Gonny en Loes en natuurlijk ook de zweefmolen voor jong en oud! Keuken met Karakter, Elleke’s Keuken, WijnDijck, Kaashuis Tromp, Mocca d’Or en brouwerij Damphegeest maken het feestweekend voor de inwendige mens compleet.

Kortom een evenement voor groot en klein, een pareltje in Noord-Holland, dat je niet mag missen. Kom bij voorkeur met de fiets of lopend. Kaartverkoop: www.willibrordusdraaitdoor.nl

OHO en WDD

Op vrijdag 27 mei organiseert Ondernemend Heiloo een culturele netwerkbijeenkomst samen met Willibrordus Draait Door. OHO-leden kunnen zich via de link in de nieuwsbrief aanmelden.