Ondernemer belicht: Zeb Koppes

Vertel, wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?
Drie jaar geleden ben ik begonnen met het produceren van video’s in opdracht van allerlei verschillende bedrijven. Na ongeveer 1,5 jaar zag ik dat mijn interesse niet alleen op het gebied van video lag, maar nog veel verder ging. Sindsdien bied ik, samen met een team van 10+ (jonge) freelancers, bijna alle diensten aan op het gebied van media/online. Iedere dag proberen we zo de online aanwezigheid van onze opdrachtgevers te verbeteren.

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?
Iedere dag zie ik in de praktijk dat er nog heel veel bedrijven zijn die zich weinig tot niet bezig houden met alles wat er online gebeurd. Media beweegt zich in sneltreinvaart en is, naar mijn verwachting, iets dat alleen maar belangrijker gaat worden voor ieder soort bedrijf.
Wat is er nou beter dan advies/hulp vragen aan de generatie die er mee opgegroeid is!

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?
Ik heb veel voorbeelden van leuke samenwerkingen met ondernemers in Heiloo aangezien een groot gedeelte van mijn opdrachtgevers hier gevestigd is. Als het aankomt op samenwerkingen met andere mediabedrijven in Heiloo dan is de samenwerking met Webreturn een goed voorbeeld!

Tim & zijn team van specialisten zijn op het gebied van websites enorm sterk en ik ervaar onze samenwerkingen altijd als zeer fijn. Het komt vaak voor dat ik met mijn opdrachtgevers uit Heiloo & omstreken bij Webreturn terecht kom indien er een nieuwe of vernieuwde website binnen een project valt.

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?
Ik heb de grote ambitie om verder uit te breiden in de vorm van een collectief. Allemaal (jonge) freelancers die samenwerken aan landelijke/wereldwijde projecten. Het lijkt mij fantastisch om “onder 1 dak” met een team van specialisten nieuwe projecten op te kunnen pakken.

Aan wie geef jij het stokje door en waarom?
Ik geef het stokje graag door aan Paula van De Browniehemel. Paula heeft het online zeer goed voor elkaar en ik weet hoeveel tijd/energie ze in social media stopt! Er is inmiddels een Browniehemel ‘Community’ ontstaan op haar Facebook pagina, heel tof om te zien.

Lees ook