Onze maandelijkse evenementen hebben er vanaf maart 2020 voor de leden van OHO niet in gezeten. Helaas! Om de welbekende reden: corona.
Toch zijn er wel online samenkomsten geweest! Eerst is er samen via Teams geproost en kon iedereen genieten van het lekkers uit de borrelbox. Begin 2021 hebben 20 leden met elkaar gekookt en vrijdag 19 februari (onze traditionele derde vrijdag van de maand) is er online een quiz gespeeld.

Online kookworkshop

Op 9 februari genoten 20 OHO-leden van de online kookworkshop van RAILS. Chef-kok Tim legde uit hoe je een beef Wellington maakt. Het was een vermakelijk en smakelijk succes. We ontvingen diverse foto’s van het resultaat. Wegens succes… doen we het nog een keer! Heb je als OHO-lid dit online samenzijn met ondernemers onder elkaar gemist. Niet getreurd, we gaan de kookworkshop nog een keer organiseren, op woensdag 17 maart. Deze uitnodiging is per mail verzonden.

Pop/pupquiz

Vrijdag 19 februari waren alle leden van Ondernemend Heiloo uitgenodigd om online onze pop/pupquiz via Teams te spelen. Het was superfijn om weer een beetje samen zijn met ondernemers onder elkaar. Vanuit de gemeente Heiloo speelden wethouder Peter van Diepen, Rob Opdam en burgemeester Hans Romeyn zelfs mee.
Wie het meest punten haalde won een prijs. De winnaars van de avond waren Marieke, Rob, Inge en Ruud. Zij ontvingen allemaal bollenbak van de Aalsmeerse Plantenhal Heiloo en per winnaar kon er gekozen worden uit een cadeaubon van Alleman, Bijwaard Kappers, NR78 beautysalon of Brasserie in ’t Groen. Op deze manier steunen we ook de lokale ondernemers die zwaar worden getroffen.

Lees ook