Gemakkelijk besteld… en lokaal bezorgd

De inzending van Hans Hoen over zijn ondernemersverhaal in coronatijd luidt als volgt:

“Het afgelopen jaar en de huidige periode kenmerken zich door ‘grote onzekerheid’; wat staat ons als ondernemers allemaal nog te wachten. Lokale initiatieven verdienen alle aandacht en steun.
Wij van Zin-in Media+Events hadden net voor de lockdown ons nieuwe Zin-in Magazine laten drukken en hadden meteen een probleem met betrekking tot de distributie van ons magazine. Veel van onze magazines konden wij uiteindelijk meeleveren met ondernemers in bezorg- en afhaalopties. Toch een enorm gemis dat alle vaste distributiepunten van ons magazine inmiddels dichtgingen.

Niet bij de pakken neer gaan zitten, dat zit bij alle ondernemers in de genen en dus ook bij ons. Nieuwe initiatieven en mogelijkheden gaan zoeken om toch bereikbaar te zijn en contact te houden met de lokale consument.

Zin-in Media+Events heeft een aantal nieuwe producten uitgedacht en is daar nu volop mee bezig om deze kenbaar en zichtbaar te maken naar de lokale gemeenschap. In deze onzekere tijd moeten we het allemaal lokaal samen doen en voor elkaar zorgen. Wij hebben inmiddels een nieuwe website opgezet met daaraan 2 apps gekoppeld; zijnde een app voor lokaal online bestellen en bezorgen, de Topbezorgd app en nog een aanvullende app om de onderlinge collectiviteit van lokale ondernemers te bevorderen en daarbij gezamenlijke acties kunnen opzetten; de ZIN-INPas.”

“Zo gaan we het samen lokaal doen!”

Lees ook