Yvonne is creatief in Crisistijd

Ons OHO-lid Yvonne ten Bruggencate vraagt in een mail of we het onderstaande aan ondernemers voor willen leggen:

“Nu mijn agenda leeg is t/m 19 januari zou ik graag mede-ondernemers willen ondersteunen via mijn FB pagina Creatief in Crisistijd. Ik wil hen helpen om de oplossingen die zij bedacht hebben uit te dragen binnen ons mooie dorp, zodat mensen weten wat er nog wel kan in deze lastige periode.

Dat doe ik door hun berichten te delen of desnoods door zelf een stuk te schrijven en indien nodig een bijpassende foto te maken.”

 

Heb jij als ondernemer interesse, dan kun je contact opnemen met Yvonne via info@thebestofme.nl.

Lees ook

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen