Deze tijden vragen om fijn pakketjesplezier!

De heren van Wijndijck laten dit weten over hun ondernemersverhaal in coronatijd:

“Al vanaf 12 maart 2020 worden we heen en weer geslingerd tussen 1,5 meter afstand minstens, gesloten restaurants, cafés en musea, tijdelijk dichte scholen en theaters en halve of geen vakanties. Dat maakt niet al te vrolijk…..

Verzenden

Toch zijn er voor ondernemers lichtpuntjes te vinden of te maken! Er ontstaan initiatieven voor het bezorgen van thuisdiners en thuis dingen doen. Daar haakt ook WijnDijck bij aan. Thuis wordt eten besteld of zelf gekookt. Lekker eten wil zeggen dat daar ook een mooie wijn bij past. En dat is nu precies waar we al heel goed in waren en dat dus ook uitgebouwd kon worden. We zijn versneld omgeschakeld van een WijnDijck waar de bestelde wijn vooral werd opgehaald naar een WijnDijck waar bestelde wijnen vooral werd verzonden. We hebben alle verzendkosten binnen Nederland vanaf pakketjes met 6 flessen weggeschrapt en voor onze rekening genomen. Vanaf dat moment hebben we wat marge ingeleverd maar enorm veel extra bestellingen gegenereerd. Een goed besluit!

Voorts hebben we lokaal de al bestaande banden nog meer aangetrokken. Samen met verwante ondernemers als Kaashuis Tromp en Chocolate King voor de ‘food componenten’ en Ciropack voor de verpakkingen, verzorgen we maatwerk op het gebied van prettige pakketten voor mensen. Dat kan alle kanten op. Ondernemers die hun medewerkers die thuis werken een pluim willen geven, of straks een mooi kerstpakket! Mensen die een vriend of vriendin toch een verjaarscadeau willen sturen. Tot in het door het hele land verzorgen van attenties naar zakelijke relaties nu, of straks in de december-tijd.

Tuurlijk zijn wij groot voorstander van het samen snuffelen aan wijnen en lekkere hapjes. Maar onder de huidige omstandigheden is dit wel een mooie optie.

WijnDijck’s full service concept werkt!”

 

Lees ook