We ontvingen dit nieuwsbericht van één van onze jongste ondernemers binnen Ondernemend Heiloo:
De Noord-Hollandse bloemist Marit van Deventer uit Heiloo heeft met haar bedrijf Floraldreams de 2e prijs Zankyou International Wedding Awards 2019 gewonnen. Floraldreams bestaat nu 2 jaar en heeft in 2019 maar liefst 56 bruiloften mogen voorzien van al het bloemwerk. Hierin gaat het allang niet meer om alleen een bruidsboeket maar natuurlijk is dit wel mogelijk. Dat Floraldreams zich nu 2e van Nederland mag noemen is een bekroning voor dit bruidsseizoen.

Weddingprofessionals

Deze award is niet de enige die deze jonge onderneemster op zak heeft, vorig jaar won zij namelijk ook de Zankyou International Wedding Awards 2018. Dit jaar was een team van weddingprofessionals uit het hele land samengesteld om zo de winnaar bekend te maken. Alle genomineerde bedrijven voor deze Awards zijn beoordeeld door de vakjury op klantenreviews, portfolio en de professionele presentatie van het bedrijf. Hierbij werd gekeken naar social media kanalen en naar de website.

Verhuur van bloemstukken

Momenteel is Marit erg druk met het aannemen van nieuwe opdrachten voor 2020 en 2021 en ze is heel trots dat ze kan zeggen dat dit ook nu alweer een succes wordt. Marit is niet alleen erg druk met bruiloften want ze maakt ook veel rouwwerk en verhuurt bloemstukken aan bedrijven. Ook is Marit de nieuwe docent van de Groei en Bloei cursussen in Heiloo. Kortom een jonge onderneemster die met veel passie haar werk uitoefent en waar Heiloo nog veel meer van gaat horen.

Lees ook