5de Landgoed Willibrorduslezing plaats in de Cultuurkoepel Heiloo

Ingezonden nieuwsbericht van ons lid Nico Adrichem:

Op 2 november om 17.00 vindt de 5de Landgoed Willibrorduslezing plaats in de Cultuurkoepel Heiloo. Het bestuur van Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo en het Willibrordus Genootschap heeft de eer dhr. Eppo van Nispen tot Sevenaer dit jaar als spreker te mogen presenteren.

Meedenker

Eppo van Nispen tot Sevenaer is een veelgevraagd internationaal spreker en meedenker, vanwege de unieke verbindingen die hij weet te leggen tussen de digitale wereld en de menselijke maat. Daarnaast is hij gast in programma’s als DWDD. Hij is van oorsprong programmamaker. Op dit moment is Eppo directeur van het Nationaal Instituut voor Beeld en Geluid, het state-of-the-art mediacultuur instituut van Nederland dat over een van de grootste datacollecties van ons land beschikt.

Willibrorduslezing

Eppo van Nispen tot Sevenaer neemt u mee op een zinderende Willibrorduslezing die u meer dan aan het denken zet. In een waterval van beelden kijkt hij via het verleden en heden naar de toekomst waarin de digitalisering van onze samenleving zorgt voor het heroverwegen van een aantal fundamentele maatschappelijke waarden. Het is een zogenaamde puntje-op-de-stoel lezing waarbij hij u op een vrolijke, aanstekelijke en vooral inspirerende manier dwingt na te denken, met een lach en een traan, over die ene belangrijke vraag of we op de wereld zijn om mekaar te hellepe nietwaar.

Voor € 2,50 koopt u bij een kaartje voor de lezing, inclusief een overheerlijke Willibordus stamppot-maaltijd verzorgd door de Keuken met Karakter na afloop van de lezing. Einde programma 19.30 uur.

Voor meer informatie over de lezing, of over eerdere lezingen, bezoek vooral de officiële website willibrorduslezing.nl)

Kaarten via www.cultuurkoepelheiloo.nl  of  www.willibrorduslezing.nl

Lees ook