Tijdens de terrasborrel bij Keuken met Karakter op vrijdag 16 augustus liet de zon het helaas wat afweten, maar liet de Rabobank Alkmaar e.o. ons wél stralen! Gideon Nijemanting – directeur Bedrijven bij Rabobank Alkmaar e.o. – zei niet alleen toe dat hij zal plaatsnemen in de jury voor de Ondernemingsverkiezing, hij ondertekende ook het sponsorcontract voor de Rabobank Publieksprijs.

Aftrap

Hiermee gaf hij samen met bestuursleden Marcel Keet, Rob van der Wal en Thijs Smit de aftrap voor de Ondernemingsverkiezing (de prijsuitreiking is op 14 december 2019).

“Met de Rabobank Publieksprijs wordt de verbinding gelegd tussen de inwoners en de prachtige bedrijven in Heiloo”, liet Gideon weten. Hij zal zeker niet alleen voor zijn deelname als jurylid voor de verkiezing betrokken zijn bij OHO, hij wil ook vaker aanwezig zijn bij de netwerkbijeenkomsten.

“Ondernemend Heiloo is krachtig in de verbinding van ondernemers. Dat voelen wij ook. Een ondernemersvereniging krijgt meer voor elkaar dan één bedrijf alleen. Dat is de kracht van het collectief. En daar geloven wij als coöperatieve bank in. Door kennis te delen en netwerken te faciliteren willen we ondernemers helpen groeien.”

Fotogalerij

Fotografie IwanBronkhorst.nl & Marije Smit

Lees ook