TC Heiloo United heeft onze ondernemersvereniging uitgenodigd om kennis te komen maken met de ondernemende tennisvereniging aan de Dors in Heiloo.

Programma vrijdag 19 juli 2019:
Vanaf 15:00 uur staat er koffie met iets lekkers klaar en starten de clinics tennis en padel.
Tussentijds wordt er op de baan een watertje en een snack geserveerd.
Aansluitend start om 17:30 uur de netwerkbijeenkomst van OHO.

Adres: De Dors 1 te Heiloo, www.tcheiloounited.nl.
Aanmelden gaat via de OHO-app. Let op: in verband met de organisatie van de activiteiten is er een aanmeldknop voor ‘Tennis & Padel Clinic’ en ‘Netwerkbijeenkomst’.

Uitnodiging van TC Heiloo United:
Wat houdt dit sportieve gedeelte in?
Onder leiding van ervaren trainers, kunt u kennis maken met het tennis- en padel. Tijdens de clinics wordt uitleg gegeven over de spelregels en de techniek. Natuurlijk gaat u ook zelf aan de slag. In een ontspannen sfeer gaat u de verschillen tussen tennis en padel ervaren.
Ervaring met tennis of padel is niet vereist. Wel is het prettig om sportieve kleding en sportschoenen te dragen.

Tennis is bij velen al bekend maar wat houdt padel in?
Padel is een toegankelijke sport voor jong en oud, wordt gespeeld in een kooi, op een klein tennisveld met glazen wanden. Het is een mix van tennis en squash. Het racket heeft geen snaren en dat zorgt ervoor dat de bal makkelijk de andere kant van het net bereikt. Je speelt als beginner al snel een rally.

Het is de snelst groeiende sport van Nederland. De toekomst van padel ziet er zeer rooskleurig uit, omdat deze sport de potentie heeft om bij een breed publiek aan te slaan. Met name vanwege de aard (sociaal, temperamentvol en een hoog “fungehalte”) van padel. Daarnaast past deze sport uitstekend bij de individuele en flexibele sportbehoefte van deze tijd.

Wij zorgen voor rackets, ballen en de benodigde versnaperingen.
Ook kunt u eventueel na het spelgedeelte gebruik maken van de kleedkamers en de doucheruimtes.
TCHU hoopt u 19 juli 2019 te ontmoeten!

Lees ook