Leuke en leerzame bedrijfsbezoeken

Het was weer de derde vrijdag van de maand. Tijd dus voor de netwerkbijeenkomst van Ondernemend Heiloo. In de maand mei stond de OHO-bijeenkomst in het teken van bedrijfsbezoeken aan RUW072 en West Trading. Twee winnaars van onze Ondernemingsverkiezing 2018.

Boekelermeer

Vanaf 16 uur stonden de deuren bij Pepijn Warnars van RUW072 open en kon iedereen een kijkje in zijn showroom en werkplaats nemen (overigens zijn bezoekers altijd welkom om de houten meubels te bewonderen).

Iets verderop op de Boekelermeer werd er per groepje een rondleiding langs de vele rollen bekleding voor auto’s gegeven bij West Trading. Een veel gehoorde reactie: Ik wist niet dat er zoveel bekledingsstoffen bij West Trading liggen!

Vanaf 17.30 uur konden leden naar het VDK Vastgoed pand voor de netwerkbijeenkomst mét BBQ hapjes van slagerij Burger.

Het was een gezellige middag met drie activiteiten op één bedrijventerrein.

 

Lees ook