GJ Bramer jurylid Europese Search Awards

GJ Bramer, ondernemer uit Heiloo is dit jaar weer jurylid van de European Search Awards. Als voorzitter van Sempo Europa was hij al bij de eerste editie in Amsterdam betrokken. Latere edities waren in Reykjavik, Barcelona en Berlijn. De European Search Awards, nu voor het achtste jaar, trekken honderden inzendingen aan van toonaangevende digitale bureaus en professionals uit heel Europa. De awards zijn onderverdeeld in een aantal categorie├źn zoals SEO en PPC campagnes, software, teams en individuen.

Alle categorie├źn zullen worden beoordeeld door een invloedrijk en gerespecteerd internationaal jurypanel. De beoordeling is een robuust en transparant tweestapsproces, bestaande uit pre-scoring en een jury discussie. De shortlists worden bekend gemaakt op vrijdag 5 april 2019. De uitreiking van de prijzen is op 20 juni in Boedapest.

Ondernemend Heiloo wenst GJ veel succes bij deze uitdaging!

Lees ook