Ook in 2018 is de Rabobank hoofdsponsor van onze Ondernemingsverkiezing. Daar zijn we erg blij mee! En trots zijn wij op de reactie van Erik Minnema, van Rabobank Noord-Kennemerland, over de verbinding met onze ondernemers.

Passie inspireert

Erik Minnema: “Doelgericht, bevlogen, trots en doorgaans mensen die hun nek uit durven te steken. Dat is waar ik aan denk, als ik denk aan ondernemers. Die passie inspireert. Niet alleen mij en de andere leden van de jury, maar ook andere ondernemers. De Ondernemersverkiezing is een mooi platform om geïnspireerd te worden. En natuurlijk een goede gelegenheid om te netwerken.

Met de Ondernemersverkiezing krijgen de ondernemers de waardering die zij verdienen. Waardering voor hun passie. Ik ben trots dat wij als Rabobank al jaren verbonden zijn aan Ondernemend Heiloo en de Ondernemersverkiezing sponsoren. Zo kunnen wij een bijdrage leveren aan die passie en ondernemers laten groeien.”

Lees ook